Home
Twitter

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen is een klus die u zelf zou kunnen doen. Het is echter sterk afhankelijk van twee factoren, te weten; hoe handig u bent en de grote/complexiteit van het oppervlak. Om een perfect gazon te realiseren heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze installatieservice. Deze vakmensen nemen het gehele installatie traject uit handen.

Het maakt niet uit of wij de installatie voor u doen of u doet het zelf maar een goede voorbereiding is het belangrijkste bij de realisatie van een kwalitatief hoogwaardig kunstgras gazon.  Wij garanderen het gebruik van het beste gereedschap wanneer wij voor u de installatie verzorgen. Elke installatie is uniek en er zijn diverse factoren die bepalen welke producten het meest geschikt zijn.

Onze eerste zorg is de specifieke wens van de klant. De installateurs van GardenGrass biedt de hoogste kwaliteit service afgestemd op uw wensen. Zo nemen wij de stabilisatie van de ondergrond, drainage, toegang tot locatie, afwerking (eventueel met comfortlaag), veiligheid en duurzaamheid in overweging.

Professionele installatie van kunstgras

Het GardenGrass team heeft vele jaren ervaring en honderden installaties verricht. Deze ervaring stelt het installatieteam in staat een hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Hieronder volgt een opsomming van de verschillende aspecten die de kwaliteit van het kunstgras project beïnvloeden.

Naden afwerking

Het is belangrijk dat de naden van het kunstgras op een consistente wijze worden afgewerkt volgens de vorm van uw tuin. Hierbij moet ook rekening worden gehouden met allerlei obstakels als bomen en bestrating. Het snijverlies kan aanzienlijk worden verminderd wanneer hier van tevoren goed over na wordt gedacht.

Het verlijmen van kunstgras

Kunstgras is verkrijgbaar in twee en vier meter brede rollen. Bij een professionele installatie worden de rollen eerst nauwkeurig gepositioneerd voordat ze aan elkaar worden gelijmd. Het verbergen van de lijmnaden zijn erg belangrijk voor een natuurlijke uitstraling van uw kunstgras gazon.

Duurzaamheid

Sommige (kunstgras) gazons worden intensief gebruik om op te sporten of door huisdieren. Het intensieve gebruik zou losrakende naden kunnen veroorzaken.Vooral voor deze kunstgras gazonnen is het belangrijk dat de installatie op een correcte wijze is uitgevoerd. De sterk groeiende vraag naar kunstgras bevestigt de toegevoegde waarde van dit product als een duurzaam alternatief van natuurgras.

De GardenGrass service

Profiteer van een uitstekende service van de kunstgras specialist met ervaring. Laat de installateurs hun gang gaan en zie uw tuin binnen enkele dagen compleet gerenoveerd worden.

Meer voorbeelden van kunstgras projecten kunnen gevonden worden in de foto galerij of op deze pagina waar we foto’s publiceren van projecten voor en na de installatie.


© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat