Home
Twitter

Valdemping

Kunstgras onder de speeltoestellen zorgt voor een mooie en altijd bespeelbare ondergrond. Daarnaast is het in combinatie met een valdempende onderlaag ook nog veilig. Veel speelplaatsen op scholen en parken vereisen extra veiligheid; de HIC waarde is een van die specifieke veilgheidsvereisten.

Garden Grass producten in combinatie metvaldempende onderlagen zijn officieel getest en gecertifieerd door TüV Nederland op valveiligheid. De gecertifieerde valhoogte gaat tot 3 meter. Of het nu voor een enkele schommel is, of voor een volledig speelplein, wij kunnen het juiste product leveren voor elk doeleinde en voor elke valhoogte.

We leveren 4 soorten valdempende lagen:
Schmitz Leisure 18mm            Valhoogte: NVT     aantal per pallet 63
Schmitz proplay 25mm            Valhoogte: 1,30m  aantal per pallet 42
Schmitz proplay 35mm            Valhoogte: 1,70m  aantal per pallet 31
Schmitz proplay 45mm            Valhoogte: 2,10m  aantal per pallet 25
Schmitz proplay 55mm            Valhoogte: 2,30m  aantal per pallet 20
Schmitz proplay 70mm (2 x 35 dubbellaagssysteem)  Valhoogte 2,70m
Schmitz proplay 90mm (2 x 45 dubbellaagssysteem)  Valhoogte 3,00m

Schmitzfoam producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig en er wordt een uitstekende drainage gegarandeerd. De producten zijn uitermate geschikt voor gebruik onder uw kunstgras installatie. Producten zijn recyclebaar. 

Het schuim zorgt voor een comfortabele en natuurlijk demping. Dit verzekert niet alleen de veiligheid van u en uw kinderen, maar voorkomt ook dat het gras geplet wordt door dagelijks gebruik. Dankzij de demping, worden de vezels ondersteund om opnieuw omhoog te komen en in hun originele positie te blijven. Het product heeft een gesloten celstructuur om te voorkomen dat het water absorbeert om zodoende een zogenaamd sponseffect te vermijden.

Als u geïnteresseerd bent in onze valdempende onderlagen, neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!


© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat