Home
Twitter

GardenGrassGardenGrass kunstgras

GardenGrass heeft een breed scala aan producten ontwikkeld voor tuinen, evenementen, speeltuinen en kleine sportvelden, gebaseerd op 20 jaar ervaring in de industrie. Het ontwerp en de samenstelling van de GardenGrass producten kwam oorspronkelijk tot stand dankzij een samenwerking met de toonaangevende Europese producent van kunstgras voor sport. Met een distributie in 51 landen en installaties voor uiteenlopende toepassingen, is GardenGrass een van de belangrijkste merken geworden in dit marktsegment.

Bij Gardengrass Nederland kunt u als reseller rekenen op uitstekende prijzen en enkel Europese producten die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

GardenGrass staat voor kwaliteit

GardenGrass kunstgras wordt geproduceerd in de Benelux volgens de hoogste kwaliteitsnormen. In de kunstgrasbranche worden de Europese normen als leidend aangemerkt en het complete kunstgrasassortiment van GardenGrass voldoet aan deze eisen. GardenGrass is zodoende ook lid van de Europese brancheorganisatie de ESTO. Partner GreenFields is daarnaast voorkeursleverancier van de wereldwijde voetbal-, rugby,- en hockeybond, respectievelijk de FIFA,IRB en de FIH. Deze keurmerken geven u de zekerheid van een hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen de kunstgrasproducten, maar ook de accessoires zijn van de beste kwaliteit. Zo is er een nauwe samenwerking met producent Schmitz Foam, de leverancier op het gebied van valdempende ondergronden.

GardenGrass kunstgras kopen

Indien u geïnteresseerd bent in het kopen van kunstgras helpen wij u graag verder. Belangrijke aspecten voor het uitkiezen van de juiste soort kunstgras zijn de gebruikstoepassing, de gebruikersintensiteit en natuurlijk uw smaak qua kleur en zachtheid. In ons kunstgrasassortiment vindt u verschillende hoogwaardige tuinproducten. Indien u op zoek bent naar kunstgras voor in de speeltuin, een evenement, als POS materiaal of als u gekleurd kunstgras wenst hebben wij ook gegarandeerd het juiste soort kunstgras voor u. Onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen. Omdat al onze medewerkers zelf ervaring hebben met het produceren en aanleggen van het kunstgras hebben zij altijd de juiste antwoorden op uw vragen.

Dealer worden?

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u deze graag opnemen in uw assortiment? Gardengrass levert kunstgras van hoogstaande kwaliteit met de beste service. Wij leveren het kunstgras geheel naar uw wensen. Of dit nou een volle rol is voor uw bedrijf, of dat u het kunstgras graag op maat bij uw klant geleverd wilt hebben, GardenGrass is uw betrouwbare partner.
© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat