Home
Twitter

Kunstgras

Bij GardenGrass beschikken we over diverse soorten kunstgras en accessoires voor een veelheid aan toepassingen. Wij kunnen ons voorstellen dat u, door alle informatie die u over kunstgras wordt aangeboden, door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn wij zeer selectief in de producten die wij verkopen. Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit! 

Bekijk hieronder ons assortiment. We kunnen het ons echter voorstellen dat u nog altijd met vragen zit na het lezen van de informatie op de website. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren kunstgras professionals (0320-746012). U kunt ook ons contactformulier invullen en hierbij aangeven wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij u als reseller onze prijslijst & samples toesturen of een vrijblijvend gesprek inplannen.

Denver 30mm

Het type Denver is de populairste soort binnen onze collectie. Denver bevat meerdere frisse groentinten, net als echt gras. De vezels zijn heerlijk zacht en daardoor is dit product uitermate geschikt voor kinderen. Denver voelt vol aan. Invullen met zand wordt aangeraden zodat de vezels goed overeind blijven staan.

Elite 30mm

Kunstgras Elite wordt veel verkocht als siergras in tuinen. De combinatie van kleuren zorgt voor een natuurlijke look en feel. De vezels voelen zacht aan en doordat het een zeer vol product is (veel vezels per vierkante meter) wordt dit kunstgras dit product als comfortabel ervaren. Zoals de naam al zegt is kunstgras Elite een product dat behoort tot de bovenkant van de markt.

Panama 35mm

Lang gras in twee groentinten en een beige kleur. De kleur beige wordt verspreid tussen het groen om het kwaliteitsgras een realistisch uitzicht te geven. Op dit product wordt 10 jaar garantie op UV-stabiliteit en kleurvastheid gegeven.

Tivoli C1 35mm

De Tivoli C1 heeft iets langere grassprieten dan zijn goedkopere broertje de Tivoli C2, namelijk 35 mm in plaats van 30 mm. Daarnaast is de Tivoli C1 iets voller, waardoor het qua natuurlijke uitstraling net iets meer heeft. Uiteraard zijn de vezels zacht en sterk, waardoor dit product vele jaren mee zal gaan.

Tivoli C2 30mm

Siergras Tivoli C2 heeft iets kortere grassprieten dan zijn duurdere broertje de Tivoli C1, namelijk 30 mm in plaats van 35 mm. Daarnaast is de Tivoli C1 iets voller. Afhankelijk van uw specifieke wensen en budget kunt u kiezen voor de duurdere Tivoli C1, of voor de iets goedkopere Tivoli C2.

Multi 24mm

Kunstgras Multi is een zandgestrooide kunstgrassoort welke door de zeer hoge kwaliteit uitstekend geschikt is als speelveld en multifunctionele sporttoepassingen. ​Hierbij kiest u voor een economisch en multifunctioneel kunstgras met een korte poolhoogte en twee kleuren vezels. Slijtvast en zeer sterk en daarom uitermate geschikt als kunstgras voor bijvoorbeeld hockey en trapveldjes.

Veron 25mm

Onder de categorie Budgetgras de meest verkochte soort. Door de samenstelling van maar liefst vier kunstgrasvezels met verschillende kleuren, in combinatie met een relatief korte vezel, resulteert dit in een sterk soort die ook nog comfortabel is. Op dit product wordt 10 jaar garantie op UV-stabiliteit en kleurvastheid gegeven. Een absolute aanrader!

Kunstgras Accessoires


Dempingsplaat

Een dempingsplaat is ideaal onder speelplekken. Door een dempingsplaat onder het kunstgras aan te brengen, creeer je een zachte en veilige ondergrond.

Dempingsplaat

De dempingsplaten zijn speciaal gemaakt voor speelvelden en speeltuinen. Met een dempingsplaat zorgt u voor een veilige ondergrond, waarop kinderen zorgeloos kunnen spelen en vallen.


© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat