Home
Twitter

Over ons

GardenGrass heeft een breed scala aan producten ontwikkeld voor tuinen, evenementen, speeltuinen en kleine sportvelden, gebaseerd op 20 jaar ervaring in de industrie. Het ontwerp en de samenstelling van de GardenGrass producten kwam oorspronkelijk tot stand dankzij een samenwerking met de toonaangevende Europese producent van kunstgras voor sport. Met een distributie in 51 landen en installaties voor uiteenlopende toepassingen, is GardenGrass een van de belangrijkste merken geworden in dit marktsegment.

 Bij Gardengrass Nederland kunt u als reseller rekenen op uitstekende prijzen en enkel Europese producten die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

100% Europese producten

De productie van het kunstgras vindt plaats in de Benelux, waarmee de Gardengrass producten voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Dat resulteert in producten die veilig zijn voor milieu, mens en dier. De productie faciliteit is recentelijk uitgebreid van 10.000m² tot 24.000m², en werd ontworpen om de CO2-uitstoot te beperken en weerspiegelt ons milieubewustzijn. Het hoofdkantoor huisvest afdelingen voor ontwikkeling, productie, testen, installatie en onderhoud, en eveneens een laboratorium – uniek in de kunstgras industrie.

Ons wereldwijd netwerk reikt tot in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Scandinavië, het Midden-Oosten, Azië en India. Daarnaast beschikken we over extra productie-faciliteiten in Zuid-Afrika, Korea, Algerije en de Verenigde Arabische Emiraten en hebben we sterke allianties met fabrikanten in Australië, Rusland en Noord-Amerika.

Bent u als dealer of hovenier wel geinteresseerd kunstgras? 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie. Onze klantendienst zal u met veel plezier verder helpen. Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend bij u langs om ons aanbod aan u te presenteren. Wilt u ons mooie bedrijf zelf aanschouwen? Uiteraard bent u altijd welkom!

Gardengrass Nederland BV | 0320-746012

We zijn gespecialiseerd in:


© 2019 GardenGrass Kunstgras

Realisatie: Sybit - Software op Maat